Tarief

Een consult osteopathie bedraagt per 01-06-2020:

  • Eerste consult/intake 60 min. €90,-
  • Vervolgbehandelingen 45-60 min. €90,-
  • Verkorte sessie 30 min (enkel in overleg & pas na een intake) €57,50

De kosten van de behandeling dienen direct na de behandeling te worden voldaan via overboeking (of in de toekomst per pin). Na de behandeling krijg je een factuur mee die je zelf eenvoudig kunt indienen bij de zorgverzekeraar.

Hoeveel behandelingen?

Het streven is een kort behandeltraject. In 3-5 behandelingen zijn veel mensen (vrijwel) klachtenvrij. Bij uitgebreide problematiek kan herstel soms langer op zich laten wachten.

 

Vergoeding

Als osteopaat ben ik geregistreerd bij het Nederlandse Register voor Osteopathie (NRO) & Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO).
Dit betekent voor jou dat de zorgverzekeraar, geheel of gedeeltelijk, de behandeling voor je vergoedt indien je beschikt over een aanvullende zorgverzekering met de kopjes “Complementaire/ Alternatieve geneeswijze” of “Beweegzorg”.

Deze vergoeding is per zorgverzekeraar en zorgpakket verschillend. Het is je eigen verantwoordelijkheid om vooraf na te gaan in hoeverre de kosten van een behandeling door een verzekering worden vergoedt;

Verwijzing

Een verwijzing van uw huisarts of specialist is niet noodzakelijk.

Annuleren afspraak

Afspraken die tenminste 24 uur van te voren worden afgezegd worden niet in rekening gebracht.

Sport Medisch Centrum

Locatie Jeroen Bosch

Hoofdlocatie SMC JBZ
Marathonloop 9
5235 AA ‘s-Hertogenbosch

+316 251 723 70
jacqueline.boonman@osteom.nl

Het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis is het sportcentrum in Den Bosch en omgeving. Het huist verschillende specialisten op het gebied van (sport)orthopedie, sportgeneeskunde,(-en) (sport)fysiotherapie en osteopathie. Door de nauwe samenwerking binnen een multidisciplinair team van specialisten, zorgt het SMC JBZ voor complete zorg binnen het sportsegment. Onze praktijkruimte is gevestigd binnen het sportcomplex “De Plek”, op de eerste etage.

Locatie

Sportiom

Victorialaan 10
5213 JE ‘s-Hertogenbosch

+316 251 723 70
jacqueline.boonman@osteom.nl

Het Sportiom in Den Bosch heeft een breed sportaanbod en beschikt over veel sportfaciliteiten waaronder een compleet uitgeruste fitnesszaal, een gymzaal en een zwembad. Onze praktijkruimte in het Sportiom is gevestigd bij de Fitnessclub. U kunt zich melden aan de balie van het fitnesscentrum.